Parkeren

Parkeerterreinen P1 en P2 zijn 24/7 geopend, waardoor U op elk moment van de dag kunt in- en uitrijden. P2 is echter tijdens dertig dagen in het jaar gesloten. P1 is wel het gehele jaar open.

Voor kortparkeerders bedraagt het parkeertarief €1,20 per uur met een maximum dagtarief van €5,00. Op beide terreinen kunt u betalen middels een pinpas of een creditcard. Bij P2 kan u alleen contactloos betalen. Bij P1 is het wel mogelijk om uw pincode te gebruiken.

Bij beide terreinen rijd je in en uit met bankpas. Houd de bankpas voor de CCV scanner zodat de slagboom omhoog gaat. Bij het uitrijden houd je de bankpas weer voor de CCV. De slagboom gaat dan automatisch open en het geld wordt automatisch van uw bankrekening gehaald.

Bewoners van Clarissenhof en bedrijven in de Spoorzone (Alleen gevestigd op de Burgemeester Brokxlaan) kunnen ook abonnementen afnemen. Met een abonnement kan op alle parkeerterreinen in de Spoorzone te Tilburg geparkeerd worden. Een abonnement is dus niet voor een specifieke locatie, maar te gebruiken voor het gehele gebied. Op deze wijze kan er zo flexibel mogelijk worden omgegaan met het aantal beschikbare parkeerplekken in gebied Spoorzone. De bedrijfspanden rechts van P1 behoren niet tot het gebiedsparkeren in de Spoorzone. (Zoals bijvoorbeeld het UWV) Meer informatie hierover kunt u vinden bij het blad 'Abonnement'.

Voor overige vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met ParkingYou via spoorzone@parkingyou.nl óf via 0900 5600 5600.