NIEUWE TOOL , GOOGLE MIJN BEDRIJF

Google biedt veel tools voor bedrijven om hen te helpen met naamsbekendheid opbouwen en met groeien, misschien ken je er wel een paar. Maar nu gaan we het hebben over de tool Google mijn bedrijf. Deze tool is er vooral om je online reputatie te boosten, en voor lokale SEO. 

Deze tool biedt je alles wat je nodig hebt om online te slagen, maar nog steeds is het handig om deze online marketing tool onder de knie te krijgen. Dus lees vooral verder, en leer wat Google mijn bedrijf inhoudt. 

Sinds 2014 is Google mijn bedrijf op de markt gekomen, het is een gratis service om je online marketing te reputatie te boosten. Het is bedoeld om met een korte stukje tekst veel relevante informatie te geven , een beetje zoals dit.

Alleen met een bedrijf is er natuurlijk meer informatie, bijvoorbeeld de openingstijden, contactgegevens en de locatie.

Ook kan je op Google mijn bedrijf beoordelingen geven, dit is natuurlijk een enorm grote factor voor je online reputatie. Door consumenten aan het woord te laten brengt dit dus vooral voordelen mee, en als het een negatieve beoordeling is heb je alleen maar een goede kans om je als onderneming te verbeteren.

Heb jij je onderneming al geregistreerd? Als jouw antwoord op deze vraag nee is, is mijn advies om het zeker te doen. Als je zelf niet weet kan je een online marketing bureau inhuren, zij kunnen je helpen met het registreren en alle hulp daarnaast. Een online marketing bureau dat ik zou adviseren is Online Infinity uit Rotterdam.

online-infinity.nl

Author: Dorian Schrauwen